О нама

У нашим емисијама имамо прилоге из српске историје, културе и духовности. Исто тако гледамо да буде заступљена и српска музика, али и духовна и популарна и народна/традиционална.

Једна од главних водиља нам је да не преносимо никакве контроверзне или провокативне садржаје, тј. ништа што би могло да посвађа Србе, прави раздоре, побуђује људе да реагују и слично. Свесни смо да постоје периоди и догађаји из српске историје око којих су Срби подељени и ми не гајимо илузију да ми то можемо сада и на брзину да решимо.

Оно што можемо да урадимо је да не распирујемо даље поделе. Са друге стране, можемо да ширимо оно позитивно што је из јавног живота и медијске сфере одавно потиснуто. Српско јединство изнад свега!

Нудимо сарадњу свима. Ако тамо негде у свету имате неку своју радио станицу, слободно можете да преузимате наше емисије и да их емитујете. Уколико желите да помогнете у стварању оваквих емисија и побољшању њиховог квалитета јавите нам се – увек сте добродошли.

Ово је потпуно аматерски и некомерцијалан подухват. Људи који ово раде, то раде из љубави и задовољства и из жеље да сачувају и афирмишу богату српску баштину. Наш главни проблем је недостатак времена јер сви ми имамо своје обавезе на својим пословима, својим породицама и у заједници.

Ако волите радио као медиј и ако нађете времена да преслушате неку од наших емисија било би нам драго да чујемо неку критику, савет или сугестију како да побољшамо квалитет наших емисија. Ако на било који начин желите да се укључите или помогнете увек сте добродошли.

Сања Станимировић, Љиљана Драча, Јелена Ковачевић, Милован Аксентијевић и Владимир Бојовић